Bier van Plan100

Van hobby naar grootschalig brouwen, commerciële verkoop en weer terug naar hobby! Dat is in één zin het verhaal van Bier van Plan100.
Vanaf januari 2022 gaat Bier van Plan100 weer door als hobbybrouwerij. Gezellig en simpel weer op de zolderkamer met een kleine installatie terug naar waar het ooit begon!


Het ontstaan van Bier van Plan100 vind je een aantal jaren terug in 2016. Vrienden Bob Vrenegoor en Nick van Galen slijten vele avonden in gezelschap van een goed glas bier. Het starten van iets voor henzelf was veelal een gespreksonderwerp en na een paar goede glazen bier ontstond het idee om zelf bier te gaan brouwen.

 Bier van Plan100 is geboren en in de jaren daaropvolgend zijn we samen het avontuur aangegaan. In 2018 hebben we de stap gewaagd om commercieel aan de slag te gaan. Een KvK-inschijving, 500 liter brouwen en verkooppunten in de stad, we hebben het allemaal doorstaan. De tripel ‘DRIE KEER NIKS’ scoort leuk als we internet mogen geloven.

Vanaf 1 januari 2019 zette Bob Vrenegoor het avontuur zelfstandig voort. Bier van Plan100 zal altijd gepaard blijven met vriendschap, het ontstaan maar ook in de voortzetting is vriendschap een key-word. Recepten zullen in samenspraak met vrienden worden ontwikkelt om zo weer prachtige bieren te ontwikkelen. In het voorjaar van 2020 werd het tweede plan gemaakt, een heerlijk fris witbier met de naam GOED PLAN!

 

En dan de volgende stap.. weer terug naar de hobby! Gezellig en simpel weer op de zolderkamer bier brouwen. Met veel enthousiasme en energie gaat Bier van Plan100 door om heerlijke bieren te brouwen. En als je geluk hebt, mag je daar van meegenieten!


Plan100 

online volgen?

Facebook Bier van Plan100 Harderwijk
Instagram Bier van Plan100 Harderwijk
LinkedIn Bier van Plan100 Harderwijk
Youtube Bier van Plan100 Harderwijk
Untappd Bier van Plan100 Harderwijk


Het gezicht achter Bier van Plan100

Bob Vrenegoor

LinkedIn, Untappd & E-mail

 

Geboortejaar: 1987

Woonplaats: Harderwijk
Favoriete biertype: Tripel

Bob Vrenegoor Harderwijk Bier Bier van Plan100 brouwer
Bob Vrenegoor


Bier van Plan100

Contact

E-mail: info@biervanplan100.nl

Locatie: Harderwijk

Adresgegevens zijn op te vragen via het contactformulier.

Visitekaartjes Vistaprint Bier van Plan100 Harderwijk Brouwerij