Bier, brouwen & Bob

Bier, brouwen & Bob is een compleet nieuw avontuur. Dat ik gek ben op bier is natuurlijk geen geheim. Al jaren maak ik er een hobby van om nieuwe bieren te vinden. Op het online account Bier, brouwen & Bob houd ik jullie op de hoogte welke bieren in binnenkrijg, wat ik van de bieren vind maar het leukste.. ik ga ook zelf brouwen!

 

CATCH OF THE DAY

Bij de "CATCH OF THE DAY" deel ik bieren die ik heb ontdekt. Ik koop ze in de supermarkt, de bierrspeciaalzaak, rechtstreeks van de brouwer of de hobbybrouwer stuurt mij iets op! 

 

BREWING

Ik brouw uiteraard zelf ook. Ik neem jullie mee in de ingrediëntkeuze en alle aspecten van brouwen. Van losse ingrediënten naar een mooi en lekker bier in het glas!

Instagram Bier, Brouwen & Bob
Instagram Bier, Brouwen & Bob

Linktree

Echte Nederlandse hop uit Brabant

Collab of beermail? 
DM op Instagram of stuur een e-mail!


Instagram @Bier.brouwen.Bob