Gelukkig nieuwjaar, een gelukkig 2018!

Wij wensen iedereen een prachtig en gezond 2018!

Maar voor dat we ons volledig in dit nieuwe jaar gaan storten willen wij terugblikken op een mooi jaar, het jaar 2017. 

Wij zijn alweer ruim een jaar bezig met ons avontuur, het avontuur van Bier van Plan100. Lopende het jaar hebben wij meerdere berichten geplaatst zodat jullie ons konden volgen. En waar wij erg blij van worden is de enorme interesse die er in ons avontuur wordt getoond.


Familie, vrienden en kennissen overal waar we komen wordt er over Bier van Plan100 gesproken.

Maar ook buiten deze kringen groeide dit jaar de interesse. Actieve volgers op social media en ontzettend leuke reacties op onze berichten als we weer iets online zetten. Wij willen iedereen hiervoor bedanken!

 

Volg jij ons overal al?

Facebook, Instagram, LinkedIn en ook YouTube

 

SPONSORING AALTJESDAGEN

Maar als we het over hoogtepunten gaan hebben mag de sponsoring van Aaltjesdagen absoluut niet ontbreken. Het grote jaarlijks terugkerende evenement in Harderwijk benaderde ons om sponsor te worden. Om mee te doen hebben wij een bijdrage geleverd voor de goodiebags die werd uitgedeeld onder de sponsoren.

Het was werkelijk waar zo gaaf om ons logo op alle borden in de binnenstad van Harderwijk te zien staan! Wij hopen in 2018 wederom een bijdrage te kunnen leveren aan dit echte Harderwijkse evenement.

Wil je meer informatie over Aaltjesdagen? Of weten wanneer het dit jaar is? Bezoek dan snel de website www.aaltjesdagen.nl

 

PERFECTIONEREN VAN DE TRIPEL

Zoals jullie weten zijn we druk geweest met de ontwikkeling van een tripel. Om een eigen volle smaak te creëren hebben we meerdere recepten geprobeerd en veranderingen toegepast. Verschillende combinaties van mouten, een aanpassing in het gist, verschillende combinaties en hoeveelheden van hoppen en kruiden. Maar na een aantal keren hadden wij dan eindelijk een smaak zoals we die voor ogen hadden. Het recept voor onze DRIE KEER NIKS was geboren!

 

BRUILOFT VAN NICK & SANNE

Daarnaast hebben we dit jaar in de privé-sfeer ook iets heel moois meegemaakt. In de maand september hebben Nick en Sanne elkaar het ja-woord gegeven. Het is een prachtige dag om op terug te kijken. 

Tijdens het diner hebben wij de gasten ons bier kunnen schenken en dat was heel gaaf om te doen.

 

BROUWEN BIJ DNHBB

En dan het allerlaatste hoogtepunt van dit jaar.. Het brouwen van de 500 liter DRIE KEER NIKS!

Op vrijdag 15 december hebben wij ruim 500 liter van onze tripel gebrouwen bij De Noord-Hollandse Bierbrouwerij. Het heeft ons veel voorbereiding gekost en met steun van de Vrienden van Plan100 is het uiteindelijk gelukt. Tijd over? Dan moet je zeker nog even het hele verhaal teruglezen!

 

VOORUITBLIK 2018

Maar we gaan niet alleen terugblikken in dit verhaal. Want we hebben weer een mooi jaar voor ons staan. Een nieuw jaar met nieuwe kansen en nieuwe mogelijkheden. 

Laten we beginnen met de ruim 500 liter die op 18 januari gebotteld gaat worden. Een aantal weken later kunnen wij deze flessen ophalen en gaan ze de verkoop in. Om deze verkoop aan te kunnen hebben we eerst nog wat stappen te maken. Zo mag de inschrijving bij de Kamer van Koophandel niet ontbreken. Daarnaast gaan we de lokale winkels benaderen zodat zij ons bier kunnen gaan verkopen. 

Nu we het recept voor de tripel rond hebben zijn we toe aan een nieuwe uitdaging, een nieuw bier. Wellicht een blond bier? of toch een IPA? Wij zijn er nog niet helemaal uit dus als jullie suggesties hebben laat gerust een reactie voor ons achter.

 

Wil je nog iets anders vragen aan ons? Stuur gerust een bericht via het contactformulier of stuur ons een mail.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Anoniem (zondag, 31 december 2017 13:13)

    Keep up the good work guys!