We kijken terug op een mooie dag!

We kijken terug op een mooie dag! Dit was het avontuur waar we al lange tijd naar uit hadden gekeken. Om ons bier aan het grote publiek te kunnen aanbieden is een grote installatie nodig. 

Gisteren hebben wij in samenwerking met Kees Schouten van De Noord-Hollandse Bierbrouwerij ruim 500 liter van onze tripel "DRIE KEER NIKS" gebrouwen.

 

Gelukkig hebben we kunnen vertrouwen op de kennis en kunde van Kees want zijn installatie is wel wat anders dan die kleine hobbypan van ons. 

Na wat proeven (om 8.30 uur, vervelend vak dat bierbrouwen!) hebben we het recept door besproken en zijn we aan de slag gegaan.


Van het schroten naar het maischen om vervolgens de kruiden en hoppen toe te voegen tijdens het koken. Uiteindeljk is er ruim 550 liter wort de gistingstank in gegaan waar het de komende periode de tijd heeft om heerlijk bier te worden.

 

In de tussentijd moeten we geduldig afwachten.. maar we gaan niet stil zitten! Er moeten nog wat zakelijke dingen geregeld worden zoals een inschrijving bij de KvK. Maar ook het etiket gaan we verder ontwikkelen en perfectioneren zodat deze helemaal naar onze zin is.

 

Wij willen iedereen bedanken die ons gisteren heeft gevolgd en dank voor alle likes en leuke reacties! 

 

Proost en een groet,

 

Nick van Galen & Bob Vrenegoor
Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Peter van I (maandag, 18 december 2017 23:08)

    Ben erg benieud, tof initiatief! :)