Wij staan officieel ingeschreven bij de KvK

Het moest er natuurlijk een keer van komen. Vandaag hebben wij Bier van Plan100 officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. 

 
Vandaag liepen wij rond kwart voor twee het Kamer van Koophandel-kantoor in Amersfoort binnen. Nog even de laatste punten doorgesproken, onze handtekening gezet en toen was het toch echt zo, Bier van Plan100 staat ingeschreven!

Met een uittreksel als bevestiging van onze officiële inschrijving op zak gaan wij verder in het avontuur. 


Wat staat er de komende periode nog te gebeuren?

  • Het nieuwe etiket
    Vorige week hebben wij ons ontwerp voor het nieuwe etiket naar de drukkerij gestuurd. Wij verwachten de     etiketten nog deze week te ontvangen via de post. En dat is net op tijd want woensdag 24 januari mogen wij weer vroeg uit de veren voor een botteldag bij de brouwer.
  • Bierreminder?!
    We gaan komende periode ook weer de BIERREMINDER onder aandacht brengen. Jullie snappen natuurlijk wel dat er al aardig wat kapers op de kust liggen. Dus wilt jij als één van eerste ons bier bemachtigen? Meld je dan aan voor de BIERREMINDER en ontvang een mail zodra er bier besteld kan worden!
  • De Bier van Plan100 WINACTIE
    Binnenkort zal er op Facebook een winactie zijn waarbij het draait om proosten! Met wie proost jij met ons bier? Laat het ons binnenkort weten en maak kans op onze tripel DRIE KEER NIKS.

Cheers & Stay tuned!
Bier van Plan100 - gebrouwen door vrienden, gedronken met vrienden

 

Bier van Plan100 ONLINE

FacebookInstagramLinkedIn en ook YouTube

Reactie schrijven

Commentaren: 0