Het avontuur is begonnen

Daar gaan we dan, opweg naar de winkel Brouwmarkt. Deze winkel in Almere heeft werkelijk alles op het gebied van hobbybrouwen. Al eerder zijn we eens op bezoek geweest bij deze winkel. We hebben toen rondgelopen als kleine kinderen in een snoepgoedwinkel.


Vandaag gaat ons avontuur eindelijk starten. Al maanden praten we over het brouwen van ons eigen bier, vandaag gaat dit echt gebeuren! Aangekomen in de winkel werden de spullen klaargezet voor vervoer. Uiteraard raak je in gesprek met de medewerker om over je plannen en ambities te praten. Onze plannen voor die dag waren volgens hem op z’n zachts gezegd ambitieus. Wij wilden namelijk ook daadwerkelijk meteen aan de slag gaan met ons eerste brouwsel. Voordat wij onze installatie zouden hebben opgebouwd, zouden begrijpen wat we moesten doen en dan ook nog brouwen, zo’n dag had meer uren nodig.

 

Maar daar waar passie en motivatie aanwezig is ontstaan ook mogelijkheden. We hebben hard gewerkt maar uiteindelijk stond de installatie op z’n plek en stond het water in de brouwketel op te warmen voor het maischproces. We hebben elkaar wel honderd keer de highfive gegeven, Yes! Het avontuur is begonnen!


Commentaren: 0